Diensten

ERIC

GOOSSENS

Docent, Coach, Manager

Adviseur, Ondernemer

DIENSTEN


Eric is generalist en bekijkt vraagstukken vanuit een holistisch perspectief. Vanuit deze visie is Eric zeer breed in de diensten die hij aanbiedt, maar met een duidelijke rode draad in wat Eric dan doet.


Eric werkt samen met u op zoek naar mogelijkheden. Niet door het aanbieden van pasklare oplossingen en strategiee├źn, maar door situationeel te kijken naar uw vraag. De weg naar een oplossing en het proces wat wordt doorlopen vormt de basis van de oplossing.

Docent

Eric is een zeer ervaren senior docent, die hoge waardering krijgt van de studenten die hij lesgeeft en begeleidt.Ruime ervaring in projectmatig onderwijs, klassikaal les, coaching en begeleiding, grote hoorcolleges (500 studenten), en als examinator.


In studentenevaluaties wordt Eric beoordeeld met een 8,5

Onderwijsmanagement

Eric is in staat om het beste uit mensen te halen en ze in hun ontwikkeling naar een hoger plan te kunnen krijgen. Daar ligt zijn grootste en leukste uitdaging van het onderwijs. Iedereen ondergaat zijn eigen ontwikkeltraject en Eric speelt daaropin.


Om hier effectief invulling aan te geven, kan Eric terugvallen op zijn  ervaring in het leidinggeven aan complexe creatieve organisaties van professionals. Hij heeft een mensgerichte en coachende leiderschapsstijl, waarmee hij sturing kan geven aan een innovatieve organisatie, een professionele cultuur en effectief veranderingen kan realiseren. Over de jaren heeft Eric verschillende leidinggevende functies gehad. Binnen onderwijs als manager van een opleidingsinstituut en projectmatige onderwijsopdrachten.

Ontwerp en ontwikkelen van innovatief

Hoger Onderwijs

Met de diverse onderwijsprojecten heeft Eric een brede kijk op onderwijs, onderwijsorganisatie en onderwijsvernieuwing. Zijn specialiteit is het verbinden van onderwijsinhoud, beleid en organisatie in dynamische contexten. Eric heeft verschillende opleidingen en curriculums ontworpen en (doen laten) ontwikkelen. Daarbij heeft hij ook kennis en ervaring opgedaan met accreditaties en kwaliteitszorg. Tot zijn taken behoren het managen, ontwerpen en ontwikkelen van kwaliteit, organisatie en uitvoering van hoger onderwijs, met name in het creatieve domein.

Advies en coaching in communicatie, media en organisatie

Eric is een ervaren adviseur en coach en begeleidt medewerkers en managers in complexe communicatie, media en organisatie-vraagstukken. Eric stimuleert reflectie, waarbij het hoofddoel is door middel van coaching en advies te ondersteunen in de eigen professionalisering.


 

ERIC J.A. GOOSSENS

ONDERWIJSMANAGEMENT

ONTWERP EN ONTWIKKELING VAN HOGER ONDERWIJS

COACHING & CHANGE MANAGEMENT

SENIOR LECTURER

MEDIA & ENTERTAINMENT

FILM & AV MEDIA

STORYTELLING

COMMUNICATIE

CREATIVE INDUSTRY

Copyright @ All Rights Reserved